Website laten maken.

Website laten maken? Wij maken professionele websites op maat waarbij ook de inhoud extra aandacht krijgt. We kijken kritisch naar de teksten en herschrijven ze waar nodig. We bekijken samen welk design het beste voor jou of je bedrijf werkt.

Werkwijze

We bouwen de website met WordPress, een content management systeem waarmee je zelf wijzigingen kunt aanbrengen of de website kunt uitbreiden. We kunnen in principe alles maken. Om het je makkelijker te maken kun je bijvoorbeeld een keuze maken uit een van deze design sjablonen. Misschien heb je zelf al over de website nagedacht en heb je een voorstel voor ons. Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. Heb je een voorkeur voor een bepaald design? Laat het ons weten en we doen je een voorstel.

Zodra we het eens zijn over de vorm en inhoud gaan we aan de slag. De inhoud (teksten, foto’s) lever je bij ons aan, wij zorgen voor de rest. Beschik je niet over foto’s? Geen probleem. Via istockphoto, Pexels, Pixabay en stock.xchng krijg je gratis of tegen een kleine vergoeding mooie afbeeldingen.

Extra mogelijkheden

Heb je uitgebreide wensen als een boekingssysteem of een agenda? Ook dan kunnen we je helpen. We hebben ervaring met het bouwen van websites met een reserveringssysteem of een agenda waar bezoekers online een afspraak kunnen maken. Wil je een voorbeeld zien? Neem dan eens een kijkje bij ons portfolio.

Onderhoud

Naast de eenmalige bouw van uw website, zorgen wij continu voor technische updates, back-ups en beveiliging. Ook onderhouden wij de hosting, domeinnaam en e-mailserver. Hiervoor betaalt u slechts € 50,- per maand.

Een andere mogelijkheid is om de website verder te onderhouden op projectbasis. Op basis van uw wensen stellen wij dan een passende offerte op.

Laat ons jouw nieuwe WordPress website maken!

Een professionele website met een uniek design, passend bij jouw huisstijl.