Webshop laten maken.

Webshop laten maken? Wij bouwen moderne webwinkels die aan de laatste eisen voldoen. Zo kunnen je klanten betalen met iDeal, PayPal, bankoverschrijving of credit card. Jij levert de afbeeldingen en teksten aan. Wij doen de rest! Ben je geen goede schrijver maar wil je wel unieke teksten ? Wij helpen je om je teksten en omschrijvingen te optimaliseren voor zoekmachines.

Zelf beheren van de webshop

Uiteraard verandert er wel eens wat aan je webshop. Je wilt bijvoorbeeld nieuwe producten kunnen toevoegen of verwijderen. Als je bij ons een webshop laat maken zorgen wij voor een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Daarmee kun je zonder technische kennis aan de slag. Kun je het niet alleen en heb je hulp nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres: je kunt al je onderhoudstaken aan ons ervaren team uitbesteden.

Website omzetten naar webshop

Heb je al een website en wil je een webshop toevoegen? Ook dat is bij ons mogelijk! Wij bouwen de webwinkel zo dat hij naadloos overgaat in je bestaande website door middel van de tool WooCommerce. In overleg kunnen we je bestaande website ook van een nieuwe moderne lay-out voorzien.

Onderhoud

Naast de eenmalige bouw van uw webshop, zorgen wij continu voor technische updates, back-ups en beveiliging. Ook onderhouden wij de hosting, domeinnaam en e-mailserver. Hiervoor betaalt u slechts € 50,- per maand.

Een andere mogelijkheid is om de webshop verder te onderhouden op projectbasis. Op basis van uw wensen stellen wij dan een passende offerte op.

Laat ons jouw nieuwe WordPress webshop maken!

Een professionele webshop met een uniek design, passend bij jouw huisstijl.